Om Tjugga

Historien: 

Tjuggas univers blev i 2018 skabt af Emilie Melgaard Jacobsen. Det begyndte med lydmeditationer og godnathistorier om Natbjørnen Tjugga og senere udkom bøgerne om Natbjørnen Tjugga.
Tjugga var en succes hos mange børnefamilier og historierne om Tjugga fik hurtigt vokseværk og der er siden udgivet app, webshop og endnu flere historier.
Vi startede webshoppen i kælderen i vores tidligere hus med et lager og lille kontor. Pga den stigende vækst og efterspørgsel, udvidede vi hurtigt og rykkede ud af kælderen til større lager, kontor og pakkeri i Helsingør.

Tjugga i dag: 
Tjuggas univers består lige nu af 11 bogudgivelser udgivet af Forlaget Aronsen i Danmark og den 12 bog er under udvikling og bøgerne er blevet bestseller i boghandler og hos forhandlere.
Fem titler er udgivet i Japan. De to første udgivelser strøg ind på Amazon børnebogs bestseller liste i Japan og lå som nr 1. og 2. efter at de blev anbefalet i et populært Japansk tv program. 

“Natbjørnen Tjugga – søvnmeditation for de allermindste” udkom i 2023 i 11.oplag.

Tjugga har vundet børn i byen prisen i 2019, 2020, 2022 og 2023 kategorierne:
  • “Årets kulturpersonlighed”
  • “Årets børnefamilie App”
  • “Årets familie abonnement”
Tjugga forside

Tjugga App ligger på top 100 på App Store i DK, med en rating på 4.6 blandt de over tusinder brugere. Tjugga udbydes af både App Store og Google Play. 

 

Vi har har forhandlere rundt i hele DK, såsom Naturebaby, Stokværk, Purebaby og der kommer hele tiden nye til. For nyligt har vi budt Luksusbaby.dk velkommen som forhandler.

Vi laver samarbejder på tværs af fagpersoner og brands. Tjugga og Tivoli hotel har indgået samarbejde i Marts 2023 og der er et ønske om at lave mere.

 

Tjugga hjælper med at skabe tryghed for børn, når de er i uvante omgivelser. Som sponsor for de Danske Hospitalssponsor og støtter til danske regioner og kommuner, blev Tjugga plakater hængt på alle testcentre over hele Danmark under coronapandemien. 

Mange Børnehaver, vuggestuer, tandplejere, læger, et børnehospice og forskellige børneafdelinger bruger Tjugga App og udsmykning med Tjugga for at skabe tryghed for børn.

 

For nyligt er hele Børne- og unge ambulatoriet på Hillerød sygehus blevet udsmykket med Tjugga plakater og wallstickers.

 

Fremtiden: 

Vi arbejder løbende på nye historier i appen og med bøger, som kan hjælpe og inspirere børn.

Appen i Japansk version er under udvikling og andre oversættelser iværksættes i 2024. 

Vi ønsker at få flere forhandlere i DK og udvide til resten af Europa og Asien indenfor de kommende år. 

 

Det er vores ønske, at vi sammen med vores medarbejdere, leverandører, samarbejdspartnere, følgere og kunder, kan give flest mulige børn, muligheden for at blive puttet af Natbjørnen Tjugga.

 

Natbjørnen Tjugga er ALLE børns ven.

 

MEDARBEJDERE

Forfatter Emilie Melgaard Jacobsen

Emilie 

Indehaver, forfatter og illustrator.

Emilie er mor til tre og uddannet pædagog. 

Daniel Melgaard Jacobsen

Daniel 

Indehaver, projekt – og driftansvarlig.

Daniel er far til tre, uddannet officer og projektleder.

 

Lasse - servicemedarbejder

Lasse 

Lager og service

Student  

Tjugga Helsingør

Her holder vi til:

Tjugga drives fra vores kontor og lager i Helsingør.

Vi er ligeledes meget rundt i landet på bogturné, hos vores forhandlere, samarbejdspartnere og kunder. 

Vores wehshop har åbent 24/7 og vores kundeservice besvare mail i alle hverdage.  Kontakt os HER