Vores malebøger er fyldt med illustrationer med Tjugga, Sally, sommer elementer, fødselsdage, leg og magi! Alle vores malebøger er trykt uden farve, for at mindske spild og er lavet af 100% genbrugspapir.
Tuscher, farveblyanter og vandfarver kan sagtens bruges i bogen, da papiret er dejligt kraftigt.

Malebøgerne er for alle uanset alder.

Sammen med Natbjørnen Tjugga og Ræven Sally, kan du farvelægge lige som du har lyst til. Ingen andre end dig, bestemmer hvilke farver du vil bruge – og pyt med, om du rammer uden for stregerne! Du kan bare hygge dig med din malebog, uden andre fortæller dig hvad du skal. Prøv at slukke for ‘’skærmen’’, sæt en rolig lydmeditation på og mærk hvor dejligt beroligende det er at tegne.

Alle malebøgerne er skabt udfra Tjugga’s lille univers samt bøger, som kan købes her: Bøger

Tegnet af forfatter og illustrator Emilie Melgaard Jacobsen. https://www.emiliejacobsen.com/

Om forfatter og illustrator

Emilie Melgaard Jacobsen er skaberen af Natbjørnen Tjuggas univers. Emilie er uddannet pædagog, mor til tre og gift med sin mand Daniel.  

Emilie mærkede ved sit første barn et behov for at støtte ham til tryg og rolig putning. Mange ting blev prøvet af, men det fungerede ikke rigtig for familien – især ikke da parrets andet barn kom. Derfor valgte hun at skabe værktøjet selv i form af beroligende søvnmeditationer. 
Derfor er søvnmeditationsbøgerne, og hele Tjuggas beroligende univers skabt med et ønske om at hjælpe familier med konkrete værktøjer til at skabe mere ro, så små og store børn trygt og rart kan overgive sig til søvnen.